Magazine de l'Hora L dedicat a la celebració del 75 aniversari d'Olis Mallafrè de Riudoms i als 25 anys celebrats per l'Asociación Cultural y Folklórica Andaluza. El magazine està presentat...

Loading...
Títol Magazine de l'Hora L dedicat a la celebració del 75 aniversari d'Olis Mallafrè de Riudoms i als 25 anys celebrats per l'Asociación Cultural y Folklórica Andaluza. El magazine està presentat per Jordi Cartanyà.
Data 11/11/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Informa Joan Ramon Mestre des de Riudoms per entrevistar a Joan Mallafrè, d'Olis Mallafrè, empresa dedicada a la producció i innovació de productes derivats de l'oli de primera qualitat. Mestre descobreix tot el procés de l'elaboració de l'oli d'oliva mitjançant un recorregut en directe per la fàbrica Mallafrè i a través d'una entrevista contínua, preguntant sobre l'oliva, l'oli, la manera de produir-lo o el preu i la venta del producte. Posteriorment, coneixem l'Asociación Cultural y Folklórica Andaluza i escoltem la tertúlia formada per la presidenta de l'associació, Luisa Márquez, la secretaria actual, Núria Sanchez, i la vocal de l'associació, Maricarmen Ortiz. Escoltem la història, l'evolució i l'actualitat de l'organització des del seu naixement, el 1984, i ens assabentem dels esdeveniments i actes que tindran lloc en la celebració d'aquest 25 aniversari.
Extensió 0h 16m 23s
Arxiu rr20091111MAG027
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Hora L entrevista olis Mallafre11-11-09
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Helena Tarragó. Joan Mallafrè. Luisa Márquez. Núria Sanchez. Maricarmen Ortiz.
Descriptors Olis Mallafrè. Andalusia. Associación Cultural y Folklórica Andaluza. Aniversari.
Llocs Riudoms. Reus.
Organismes Olis Mallafrè. Associación Cultural y Folklórica Andaluza.