Acte de cloenda per a la celebració dels 25 anys de l'associació entre Ràdio Móra i La Cadena SER i els 60 anys de vida de Ràdio Móra d'Ebre. L'acte...

Loading...
Títol Acte de cloenda per a la celebració dels 25 anys de l'associació entre Ràdio Móra i La Cadena SER i els 60 anys de vida de Ràdio Móra d'Ebre. L'acte es realitza a el Teatre Municipal La Llanterna de Móra d'Ebre.
Data 19/12/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum L'acte està presentat per Encarna Fernández i inclou un concurs infantil en el què es sorteja una Wii, un Netbook i un televisor. També escoltem petites entrevistes a alguns nens assistents, que expliquen la participació que han tingut en algunes activitats realitzades en commemoració de l'aniversari (tallers de ràdio, col·lecció de cromos, visualització de vídeos, etc.). Escoltem també els discursos de la directora de Cadena SER de les Comarques de Tarragona, Mònica Cid, del President de l'Associació de Móra d'Ebre, Joan Calanda, i del vicepresident de l'associació, Joan Launes. Posteriorment es realitza el sorteig i el repartiment dels premis.
Extensió 0h 15m 02s
Arxiu rr20091219CON010
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen ACTE 25 ANYS RMORA -SER 191209
Sèrie 104
Localitz. CON
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Encarna Fernández. Joan Ramon Mestre. Mònica Cid. Joan Calanda. Joan Launes.
Descriptors Sorteig. 25 anys. 60 anys. Aniversari. Ràdio Móra.
Llocs Teatre Municipal La Llanterna de Móra d'Ebre. Móra d'Ebre.
Organismes Teatre Municipal La Llanterna de Móra d'Ebre.