Quarta part del magazine L'Hora L, amb Jordi Cartanyà, desenvolupat a Montroig amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa...

Loading...
Títol Quarta part del magazine L'Hora L, amb Jordi Cartanyà, desenvolupat a Montroig amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 26/06/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Seguim escoltant l'entrevista als antics regidors Josep Mª Queiral i Jaime Ruiz. Ambdós entrevistats destaquen la pèrdua per l'altruisme polític, ja que creuen que hom s'hauria de fer polític per vocació, per ajudar als ciutadans i ignorant el punt de vista econòmic. Ruiz critica la passivitat dels ciutadans davant la política. També escoltem l'entrevista a l'actual Alcalde de Montroig, Fran Morancho. La joventud de l'alcalde l'impedeix parlar de les eleccions del 1979, però l'entrevista se centra en l'actualitat del municipi en tots els aspectes, per exemple, com viu i reacciona davant la crisi econòmica. L'Alcalde es mostra positiu pensant en el futur de Montroig. Tarragó pregunta per la immigració al municipi i l'Alcalde destaca la riquesa que la immigració implica i desmenteix que hagin comportat qualsevol tipus de problema. Per últim, Morancho destaca alguns projectes futurs.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20090626MAG019
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-06-26 12-45-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de mala qualitat, però intel·ligible. Trobem la primera part del programa a "rr20090626MAG016", la segona a "rr20090626MAG017", la tercera a "rr20090626MAG018" i la cinquena a "…MAG020".
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Elena Tarragó. Mª Asunció Pellicer Soler. Antoni Benet. Miquel Anguera i Bru. Josep Mª Queiral. Jaime Ruiz.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Eleccions. Alcalde. Montroig. Projectes.
Llocs Montroig del Camp.
Organismes Ajuntament de Montroig del Camp.