Magazine L'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Montroig amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar...

Loading...
Títol Magazine L'Hora L amb Jordi Cartanyà. El programa de Cartanyà es desenvolupa a Montroig amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores.
Data 26/06/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Tertúlia, conduida per Jordi Cartanyà amb la col·laboració d'Elena Tarragó, amb els regidors que es van incorporar al primer mandal democràtic de Montroig del Camp, Mª Asunció Pellicer Soler i Antoni Benet, i l'ex regidor i ex alcalde del municipi, Miquel Anguera i Bru. Parlen sobre els resultats d'aquell comici de 1979 (nombre de votants, resultats, partits presentats, regidors, etc.). Els contertulians recorden les seves experiències polítiques des d'aleshores destacant els canvis tan personals com de partit.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20090626MAG017
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM 2009-06-26 12-15-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de mala qualitat, però intel·ligible. La primera part del programa la podem escoltar a "rr20090626MAG016".
Personatges Jordi Cartanyà. Joan Ramon Mestre. Elena Tarragó. Mª Asunció Pellicer Soler. Antoni Benet. Miquel Anguera i Bru. Àngel Palau.
Descriptors 30 anys. Democràcia. Eleccions. Montroig.
Llocs Montroig del Camp.
Organismes Ajuntament de Montroig del Camp.