Magazine de L'Hora L, que es desenvolupa en directe des de Cambrils, amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa...

Loading...
Títol Magazine de L'Hora L, que es desenvolupa en directe des de Cambrils, amb motiu del 30 aniversari de la democràcia, celebració per la què el magazine pretén realitzar el programa des de diferents municipis del Camp de Tarragona durant una temporada i averiguar com han evolucionat els pobles i ciutats des d'aleshores. L'Hora L està presentada per Jordi Cartanyà.
Data 18/06/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu L'HORA L
Resum Escoltem, primer, el final del programa Hoy por Hoy de la Cadena SER amb Carles Francino parlant de música (Underworld), llibres (La Reina en el Palacio de las Corrientes de Aire), repassant moments d'humor en altres programes de l'emissora, etc. És al minut 5:40 quan connectem amb Jordi Cartanyà i L'Hora L. Elena Tarragó fa un repàs històric del municipi de Cambrils des de 1979. Escoltem la cançó de l'estiu de l'any 1979 (Raffaella Carra, "Hay que venir al sud"). Entrevista al regidor d'esports i joventud i tinent d'alcalde durant el primer mandat municipal en democràcia, Jordi Mariné, qui explica els records que té de les primeres eleccions democràtiques. Àngel Palau és el tècnic del programa.
Extensió 0h 15m 0s
Arxiu rr20090618MAG011
Origen CADENA SER. RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER FM1 2009-06-18 12-15-00
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular. L'Hora L al minut 5:40. Aquest arxiu continua a "rr20090618MAG012".
Personatges Jordi Cartanyà. Elena Tarragó. Joan Ramon Mestre. Àngel Palau. Jordi Mariné.
Descriptors Cambrils. 30 anys. Democràcia. Alcalde.
Llocs Cambrils. Club Nàutic.
Organismes Ajuntament de Cambrils.