Arxiu composat pels informatius de Hoy por hoy, presentat per Pedro Blanco, amb el periodista Pablo Morán com enviat especial i la informació meteorològica amb Rafa Bernardo, i per la...

Loading...
Títol Arxiu composat pels informatius de Hoy por hoy, presentat per Pedro Blanco, amb el periodista Pablo Morán com enviat especial i la informació meteorològica amb Rafa Bernardo, i per la retransmissió, pel programa Ona Mitja de Ràdio Reus, de la Solemne Funció de l'Agonia o Prèdica de les set paraules.
Data 10/04/09
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu HOY POR HOY. ONA MITJA.
Resum Algunes notícies destacades de l'Hoy por hoy són l'inici de les festes de Calanda; la jornada de dol per Itàlia, una setmana després del terratrèmol a l'Aquila; la situació de crisis a Europa i algunes recuperacions del nord; el missatge del Papa Benet XVI; o el tràfic de cocaïna. La informació sobre la situació d'Itàlia ens la dóna el corresponsal de la Cadena SER a Roma, Joan Soles. Amb Joan Ramon Mestre escoltem les prèdiques, els cants i la missa que celebra el Divendres Sant a la ciutat de Reus.
Extensió 0h 15m 11s
Arxiu rr20090410PRI004
Origen CADENA SER. RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen SER OM 2009-04-10 12-00-00
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de qualitat regular. Tall final brusc que interromp la missa des de la Prioral de Sant Pere de Reus. La continuació de la missa la trobem a l'arxiu "rr20090410PCU031".
Personatges Pedro Blanco. Pablo Morán. Rafa Bernardo. Joan Soles. Joan Ramon Mestre.
Descriptors Divendres Sant. Calanda. Terremoto. Economia. Cocaïna. Solemne Funció de l'Agonia. Processó. Prèdica de les set paraules.
Llocs Peixetaries Velles. Reus.