Representació en castellà del que va succeïr el 30 d'octubre de l'any 1938 a Nova York, quan la companyia d'actors del Teatre Mercuri, dirigida per Orson Wells, va retransmetre el...

Loading...
Títol Representació en castellà del que va succeïr el 30 d'octubre de l'any 1938 a Nova York, quan la companyia d'actors del Teatre Mercuri, dirigida per Orson Wells, va retransmetre el clàssic literari "La guerra dels móns", originant el pànic arreu. La representació la realitza Ràdio Nacional Espanyola per a celebrar el Dia de la Ràdio, amb la col·laboració de la Cadena Ser, la Cadena Cope, Onda Cero, Punto Radio, Radio Intereconomía i Onda Madrid.
Data 29/10/08
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El 30 d'octubre de l'any 1938 a l'edifici Broadcasting System de Nova York, l'equip d'actors dirigit per Orson Welles representa el clàssic "La guerra dels móns", fent creure als oients, sense voler-ho, que el planeta Terra està essent envaït per extreterrestres. L'esdeveniment va originar el coneixement o la consciència de la força i el poder de la ràdio.
Extensió 1h 0m 59s
Arxiu rr20081029RET001
Origen RADIO NACIONAL ESPAÑOLA.
Nom de l'arxiu d'origen guerra de los mundos 2008
Sèrie 115
Localitz. RET
Observacions Arxiu de molt bona qualitat.
Personatges Luis del Olmo. Primitivo Rojas. Juan Ramón Lucas. Ángeles Afuera. José Manuel Alfageme. Charo Soria. Rafael Revert. Juan Manuel Gozalo. Toni Garrido. Mamen Asencio. Juanma Ortega.
Descriptors La guerra dels móns (Orson Welles).
Llocs Teatro Mira de Pozuelo de Alarcón. Madrid.