Partit de futbol del Club de Futbol Mar Menor contra el Reus Deportiu . En aquest partit, el Reus Deportiu es juga pujar a 2ªB.

Loading...
Títol Partit de futbol del Club de Futbol Mar Menor contra el Reus Deportiu . En aquest partit, el Reus Deportiu es juga pujar a 2ªB.
Data 26/06/05
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu Carrusel Deportivo
Resum Partit presentat Josep Baiges des de l'Estadi de Pitín, Múrcia. Retransmissió del partit per Carles Cortés. A la gespa, Albert Santjoan. Des de l'estudi de Ràdio Reus, Jordi Ciurana. L'arxiu inclou entrevistes al segon entrenador del Reus Deportiu, Àngel Oribe, al jugador lesionat del Reus Deportiu, Gorka Mendaza, a l'ex jugador del Reus, Pere Duesaigües, i a alguns jugadors del partit com David Sangrà. Abans de començar el partit escoltem el minut de silenci dedicat al difunt vicepresident del Mar Menor, Ángel González. El partit finalitza 3-4 amb la victòria del Reus Deportiu gràcies al gol de Juan Carlos Ruiz. Un cop acabat el partit, dos aficionats salten al terreny de joc, agradint al jugador del Reus Deportiu David Sangrà. A l'hora 2:30 aproximadament, se senten els jugadors cantant l'imne del Reus Deportiu des del vestuari.
Extensió 3h 11m 31s
Arxiu rr20050626PES002
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen MAR MENOR REUS ASCENS 2B
Sèrie 105
Localitz. PES
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Carles Cortés. Albert Santjoan. Joan Ramon Mestre. Jordi Ciurana. Àngel Oribe. Gorka Mendaza. Pere Duesaigües. David Sangrà. Ángel González.
Descriptors Futbol. Esport. Reus Deportiu. Mar Menor. 2ª B. Ascens.
Llocs Estadi de Pitín. San Javier. Murcia.