Programa catòlic, guanyador del Premi Ondas a millor programa religiós, que difón els escrits de manera teatral. Una producció i repertori de Radio Barcelona.

Loading...
Títol Programa catòlic, guanyador del Premi Ondas a millor programa religiós, que difón els escrits de manera teatral. Una producció i repertori de Radio Barcelona.
Data ca. 1955
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu ALIANZA DEL CREDO
Resum La locució de la novela és una representació teatral (vocal) i guionitzada d'una part de la Bíblia Cristiana. Escoltem un narrador i els diferents personatges que intervenen en la història. La novela és de caire, difusió i fe catòlica. Quan acaba l'obra, escoltem resar als narradors pels oients i el repertori d'actors que han participat en la representació: Vitorio és Mario Beúd, Raimon és Isidro Sola, Richard és Antonio Fernández, Madre és Carmen Llesques, Marcela és Coral Díaz, el narrador és Joaquín Díaz, la narradora és Encarna Sánchez i el locutor és Juan Ibáñez. El guionista és Jose Jiménez Ponz, el muntatge musical va a càrrec d'Alberto Borràs i la realització artística a càrrec de Armando Blanch.
Extensió 0h 24m 23s
Arxiu rr1955MMDDRET002
Origen RADIO BARCELONA.
Nom de l'arxiu d'origen NOVELA ALIANZA DEL CREDO_RBARNA COMENÇA AMB CASA NAVAS
Sèrie 115
Localitz. RET
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Jose Jiménez Ponz. Mario Beúd. Isidro Sola. Antonio Fernández. Carmen Llesques. Coral Díaz. Joaquín Díaz. Encarna Sánchez. Juan Ibáñez. Alberto Borràs. Armando Blanch.
Descriptors Catolicisme. Bíblia. Cristianisme. Teatre.
Llocs Barcelona.