Informatiu especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del novembre de l'any 2003.

Loading...
Títol Informatiu especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya del novembre de l'any 2003.
Data 16/11/03
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum A l'arxiu s'intercanvien connexions entre Cadena SER Barcelona i SER Tarragona. Des de Barcelona ens informen per primer cop Ramoneda i Manel Borrell de l'escrutini de vots: el PSOE es manté igual, ERC augmenta 7 escons, CiU n'augmenta 5, el PP en perd 2 i ICV perd entre 3 i 4 escons. Des de SER Tarragona es connecta amb totes les seus dels diferents partits polítics per informar en tot moment de les reaccions dels militants i dels resultats de vot. També es manté la connexió amb les Terres de l'Ebre i Ràdio Móra d'Ebre, ja que un dels temes clau per aquestes eleccions és el Pla Hidrològic del riu Ebre. L'última informació de l'arxiu inclou entrevistes als cap de llista Joan Miquel Nadal (CiU) i Ernest Benach (ERC) i les valoracions, transmeses per corresponents periodistes, dels candidats Lluís Miquel Pérez (PSC), Dolors Comas (ICV) i Rafel Luna (PP). El programa especial està conduït per la periodista Gemma Torrents.
Extensió 0h 47m 33s
Arxiu rr20031116INE002
Origen SER TARRAGONA.
Nom de l'arxiu d'origen ELECCIONS PARLAMENT 2003
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de molt bona qualitat. Arran de les connexions i desconnexions entre Tarragona i Barcelona, trobem dos espais de silenci: entre els minuts 14:20 i 18:12 i entre els minuts 32:00 i 35:00 aproximadament.
Personatges Josep Ramoneda. Manel Borrell. Monica Penado. Javier Casas. Gemma Torrents. Ruth Troyano. Laura Murgades. Quim Espinosa. Esteve Giralt. Carles Cortés. Leonor Bartomeu. Encarna Fernández. Joan Miquel Nadal. Ernest Benach. Rafel Luna. Dolors Comas. Lluís Miquel Pérez.
Descriptors Eleccions. Parlament de Catalunya. Catalunya. Tarragona.
Llocs Madrid. Tarragona. Terres de l'Ebre.