Conferència del Reus Tribuna Econòmica de l'any 1999 moderada per Josep Mª Martí. L'arxiu és el discurs de Josep Lluís Carod Rovira. La conferència és una iniciativa de REDESSA.

Loading...
Títol Conferència del Reus Tribuna Econòmica de l'any 1999 moderada per Josep Mª Martí. L'arxiu és el discurs de Josep Lluís Carod Rovira. La conferència és una iniciativa de REDESSA.
Data 18/01/99
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El candidat d'Esquerra Republicana (ERC) a la presidència de la Generalitat, Josep Lluís Carod Rovira, realitza un discurs que se centra en comparar la Catalunya de la revolució industrial, fàbrica d'Espanya i porta de la modernitat, amb la Catalunya decadent actual, segons Carod. L'exposició del candidat és pessimista en tant que creu que si no es reacciona aviat, Catalunya anirà a pitjor. Les seves esperances es centren en una bona formació professional, base per a un creixement econòmic, i en l'impuls del trilingüisme. Al final de l'arxiu, Antoni Baiges fa referència a la normalització lingüística i pregunta al candidat sobre les mesures polítiques concretes per a què l'empresariat defensi la identitat del país, tenint en compte aquest trilingüisme.
Extensió 1h 01m 50s
Arxiu rr19990118CON007
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Reus Tribuna Econòmica 18199
Sèrie 104
Localitz. CON
Observacions Arxiu de bona qualitat. Final brusc.
Personatges Josep Lluís Carod Rovira. Josep Mª Martí. Antoni Baiges.
Descriptors Economia. Catalunya. Política. Creixement Econòmic. Reus Tribuna Econòmica. Esquerra Republicana.
Llocs Fira de Reus. Reus.
Organismes REDESSA.