Conferència moderada per Josep Mª Martí i presentada pel portaveu dels ecosocialistes de l'Ajuntament de Reus, Antoni Oliach, sobre polítiques econòmiques i territorials. Els conferenciants que s'escolten són, en primer...

Loading...
Títol Conferència moderada per Josep Mª Martí i presentada pel portaveu dels ecosocialistes de l'Ajuntament de Reus, Antoni Oliach, sobre polítiques econòmiques i territorials. Els conferenciants que s'escolten són, en primer lloc, el secretari general del Partit Socialista de Catalunya (PSC), Rafel Ribó, i el president municipal del Partit Popular (PP), Alberto Fernández Díaz. El Reus Tribuna Econòmica és una iniciativa de REDESSA.
Data 08/12/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Ambdós conferenciants exposen la situació econòmica, política i social actual i proposen noves formes d'incrementar el benestar social i econòmic de Catalunya. Ribó destaca les mesures econòmiques pendents i es planteja com incrementar els recursos del país. També s'atreveix a parlar de corrupcions polítiques i s'enfronta a algunes accions premeditades per part de la Generalitat de Catalunya. Fernández Díaz parla d'estratègies de descentralització per cohesionar Catalunya, sostenent que el més important és tenir una escala de prioritats per treballar.
Extensió 0h 58m 01s
Arxiu rr19981208CON004
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Reus Tribuna Econòmica 81298
Sèrie 104
Localitz. CON
Observacions Arxiu de qualitat regular amb inestabilitat de volum.
Personatges Rafel Ribó. Josep Mª Martí. Alberto Fernández Díaz. Antoni Oliach.
Descriptors Economia. Catalunya. Propostes. Política. Creixement Econòmic. Reus. Tribuna Econòmica.
Llocs Fira de Reus. Reus.
Organismes REDESSA.