Pregó de la Festa Major de Sant Pere de Reus. amb motiu del seu 70 aniversari, és Ràdio Reus qui realitza el pregó a través del seu director, Pere Montpeó...

Loading...
Títol Pregó de la Festa Major de Sant Pere de Reus. amb motiu del seu 70 aniversari, és Ràdio Reus qui realitza el pregó a través del seu director, Pere Montpeó i Motfort.
Data 24/06/95
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Escoltem a Pere Montpeó fent un repàs a la història de Ràdio Reus, recordant alguns dels espais radiofònics i destacant la companyia que sempre ha ofert als ciutadans de Reus. També posa èmfasi en el suport de Ràdio Reus a la normalització de la llengua catalana, a través de programes com "Plaça Major". Conclou que, sense Ràdio Reus, desapareixeria una referència molt important per a conèixer la realitat de la ciutat de Reus. S'acomiada saludant periodistes importants per a la història de l'emissora, tals com Josep Mª Martí, Xavier Bass, Andreu Buenafuente, Carles Francino, etc. Montpeó passa la paraula a Salvador Forès i a Montse Jarava, que també aporten curiositats sobre l'emissora. Al minut 15:00 s'emet un àudio d'Iñaki Gabilondo, que parla sobre la ciutat de Reus i la seva Festa Major. A més del pregó, a l'inici de l'arxiu trobem una breu entrevista al director de l'IMAC, Alfred Fort, que explica què tindrà lloc durant la Festa Major i com espera que es succeeixin els esdeveniments.
Extensió 0h 33m 12s
Arxiu rr19950624PCU011
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen PregoStPereRadioReus
Sèrie 113
Localitz. PCU
Observacions Arxiu de bona qualitat. A partir del minut 27:54 esdevé silenci, tallant la música del ball dels gegants de Reus.
Personatges Alfred Fort. Pere Montpeó i Motfort. Josep Mª Martí. Xavier Bass. Andreu Buenafuente. Carles Francino. Iñaki Gabilondo. Salvador Forès. Montse Jarava.
Descriptors Festa Major. Sant Pere. Pregó. Ràdio Reus. Reus. 70è aniversari Ràdio Reus.
Llocs Saló de Plens. Ajuntament. Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.