Es tracta d'un programa informatiu migdia presentat per Núria Velasco i seguit per Josep Mª Àrias. El programa presenta un debat sobre el model de ciutat de Reus amb l'Alcalde...

Loading...
Títol Es tracta d'un programa informatiu migdia presentat per Núria Velasco i seguit per Josep Mª Àrias. El programa presenta un debat sobre el model de ciutat de Reus amb l'Alcalde de Reus, Josep Abelló, el representant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ernest Benach i el portaveu del Partit Popular (PP), Miquel Àngel López Mallol.
Data 26/10/93
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu SER Meridionals Notícies
Resum La periodista presenta el balanç del debat sobre el model de ciutat de Reus que han desenvolupat l'Alcalde de Reus, Josep Abelló, el representant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Ernest Benach i el portaveu del Partit Popular (PP), Miquel Àngel López Mallol. Quan la periodista passa el micròfon a Josep Mª Àrias, perquè faci un resum del balanç mantingut pels polítics, l'arxiu es talla.
Extensió 0h 0m 37s
Arxiu rr19931026PRI002
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen H 14 261093
Sèrie 112
Localitz. PRI
Observacions Arxiu de molt bona qualitat, però amb un tall brusc al final que impedeix escoltar el balanç polític del què parla Núria Velasco. Aquesta és la primera part de dos arxius. El segon arxiu el trobem a r"r19931026DEB011".
Personatges Núria Velasco. Josep Mª Àrias. Josep Abelló. Ernest Benach. Miquel Àngel López Mallol.
Descriptors Debat. Reus. Model de ciutat. ERC. PP. Alcalde.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.