Entrevista d'Enric Tricaz a una de les primeres locutores de Reus i ex locutora de Ràdio Reus, Adelaida Òdena. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per...

Loading...
Títol Entrevista d'Enric Tricaz a una de les primeres locutores de Reus i ex locutora de Ràdio Reus, Adelaida Òdena. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutora. Aquest arxiu forma part d'un d'aquests dies.
Data ca. 1985
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA RÀDIO D'OR
Resum Tricaz pregunta a Òdena per alguna anècdota que recorda dels seus temps a la ràdio. Òdena explica el procés de la censura de l'època i l'error que va cometre al fer dibuixos a sobre d'un dels papers que s'havien d'enviar als registres. Diu que, al cap d'uns dies, el governador de Tarragona va arribar a Ràdio Reus i li va dir que el paper amb els seus dibuixos quedaria arxivat perquè, segons el governador, era una obra d'art. També parla de la gran nostàlgia i enyorament que sent per la ràdio. Tricaz s'acomiada d'Òdena describint-la com una locutora de l'època "heroica" i modesta. L'arxiu inclou falques de l'Òptica Sales, patrocinadora del programa.
Extensió 0h 05m 38s
Arxiu rr1985MMDDENT139
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen LVR Adelaida Odena 2
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. Podem escoltar la resta de breus entrevistes en els arxius: "rr1985MMDDENT137", "rr1985MMDDENT138" i "rr1985MMDDENT140".
Personatges Enric Tricaz. Adelaida Òdena.
Descriptors Ràdio. Reus. Locutora. Censura. Franquisme.
Llocs Reus.