Entrevista d'Enric Tricaz a una de les primeres locutores de Reus i ex locutora de Ràdio Reus, Adelaida Òdena. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per...

Loading...
Títol Entrevista d'Enric Tricaz a una de les primeres locutores de Reus i ex locutora de Ràdio Reus, Adelaida Òdena. El programa va dedicar diversos dies a entrevistar breument i per parts l'ex locutora. Aquest arxiu forma part d'un d'aquests dies.
Data ca. 1985
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu LA RÀDIO D'OR
Resum Comenten el paper de la ràdio com a instrument de propaganda durant la Guerra Civil i la II Guerra Mundial. Òdena explica que va començar a treballar a Ràdio Reus quan Enric Corretger va haver d'entrar al servei milirar durant la Guerra Civil. Descriu els seus principis com molt crítics i justos, amb por. Però més tard s'hi va acostumar fins al punt que li semblava que ningú l'escoltava. L'arxiu inclou falques de l'Òptica Sales, patrocinadora del programa.
Extensió 0h 04m 20s
Arxiu rr1985MMDDENT137
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen LVR Adelaida Odena 0
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de qualitat regular. Podem escoltar la resta de breus entrevistes en els arxius: "rr1985MMDDENT138", "rr1985MMDDENT139" i "rr1985MMDDENT140".
Personatges Enric Tricaz. Adelaida Òdena.
Descriptors Ràdio. Reus. Locutora. Records.
Llocs Reus.