Entrevista a l'ex alcalde socialista de Tarragona, Josep Mª Recasens. El motiu de l'entrevista és la mort del primer alcalde democràtic de Reus, el socialista Carles Martí Massagué, el dia...

Loading...
Títol Entrevista a l'ex alcalde socialista de Tarragona, Josep Mª Recasens. El motiu de l'entrevista és la mort del primer alcalde democràtic de Reus, el socialista Carles Martí Massagué, el dia 7 d'abril de 1992.
Data 07/04/92
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Recassens parla de Martí i del que ha significat la seva figura per la transició política de les comarques de Tarragona. L'ex alcalde diu que Martí pertany a aquelles persones que van viure una època democràtica abans del franquisme i que, per tant, tenen una convicció democràtica. Explica que la seva manera de pensar era la d'un socialdemòcrata, catalanista i molt reusenc. Considera que era un bon reusenc i que tot i que ell mateix era un tarragoní convençut, la seva relació era molt bona. Com a tema polític que unís més a Recassens i a Martí en aquest lloc que és l'alcaldia destaca el consorci de l'aigua de l'Ebre.
Extensió 0h 04m 56s
Arxiu rr19920407ENT135
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen Josep M RecasensAlcalde Tgna
Sèrie 111
Localitz. ENT
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Mª Recasens. Carles Martí Massagué.
Descriptors Mor. Carles Martí. Alcalde. Reus. Democràcia. Transició. Tarragona.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Tarragona.