Programa especial per retransmetre l'acte solemne de lliurament dels guardons de la ciutat de Reus l'any 1996. L'Ajuntament fa un reconeixement públic a persones o entitats caracteritzats per la seva...

Loading...
Títol Programa especial per retransmetre l'acte solemne de lliurament dels guardons de la ciutat de Reus l'any 1996. L'Ajuntament fa un reconeixement públic a persones o entitats caracteritzats per la seva trajectòria a favor, defensa o promoció de la ciutat.
Data 25/09/96
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum Connexió al Saló de Sessions de l'Ajuntament amb Josep Baiges. Els guardonats són el Pare Joaquim Roig Novell, de l'ordre de fills de la Sagrada Família i gran impulsor de l'activitat esportiva; Jaume Abadia Prat, impulsor per la docència als cicles formatius de l'IES Baix Camp; Lluís Arto Montaña, com a fundador i president de la Unió Esportiva Santes Creus de Reus i considerat un gran impulsor i defensor del futbol base; el Doctor Enric Aguadé Sanz, guardonat principalment per la seva trajectòria dins l'àrea del senderisme; l'entitat CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions) guardonada per la seva acció solidària amb els pobles desfavorits; l'Institut Pere Mata, que rep la menció honorífica municipal, recullint el premi Francesc Font de Rubinat; i Antoni Correig i Massó, per la seva activitat literària on es desprèn l'amor que té per la seva ciutat. Al minut 7:34 de l'arxiu comença l'acte de lliurament. L'acte està presentat pel periodista Cèsar Compte. L'alcalde de Reus, Josep Abelló, en fa la introducció. Al minut 53:30 finalitza el lliurament. Posteriorment, escoltem Josep Baiges comentant la sessió amb Enric Tricaz. Al minut 59:17 desconnexió sobtada i canvi d'arxiu d'àudio per SER Catalunya. Escoltem Mònica Llussà i la connexió amb Vilafranca del Penedès per la retransmissió dels castells que celebren la diada de Sant Fèlix. La resta de l'àudio forma part del magazine de Llussà i s'acaba amb una disminució progressiva del volum fins a l'extinció total.
Extensió 1h 59m 03s
Arxiu rr19960925INE021
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen GUARDONS
Sèrie 101
Localitz. INE
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Francesc Domènech. Josep Baiges. Josep Abelló i Padró. Cèsar Compte. Enric Tricaz. Enric Aguadé Sanz. Jaume Abadia Prat. Lluís Arto Montaña. Francesc Font de Rubinat. Antoni Correig i Massó. Montse Llussà. Joaquim Roig Novell.
Descriptors Festa Major. Misericòrdia. Guardons. Menció. Honorífica. Reus.
Llocs Saló de Sessions. Ajuntament de Reus.
Organismes Ajuntament de Reus. CIEMEN.