Es tracta d'una conferència presidida pel sr. Federico Ysart i per l'assessor del Ministre per les Relacions amb les Comunitats Europees, sr. Daniel de Busturia. L'arxiu mostra les intervencions que...

Loading...
Títol Es tracta d'una conferència presidida pel sr. Federico Ysart i per l'assessor del Ministre per les Relacions amb les Comunitats Europees, sr. Daniel de Busturia. L'arxiu mostra les intervencions que tracten sobre la situació econòmica del país i els plantejaments sobre el futur i les noves gestions dins el mercat comú, entre les que es troba la possibilitat d'entrar a la CEE (Comunitat Econòmica Europea). Uns dels periodistes que pregunta als interlocutors és Josep Mª Martí, periodista enviat per Ràdio Reus. La conferència es duu a terme durant l'EXPRO Reus 80.
Data 17/05/80
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Resum El tema principal és la crisi econòmica, causada per la ruptura dels preus del petroli. Es parla sobre els camps en els que el govern pot invertir per generar llocs de treball i superar la crisi econòmica. També es destaquen els punts forts d'Espanya pels que s'espera poder entrar a la CEE.
Extensió 0h 13m 31s
Arxiu rr19800517CON001
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen EXPRO 80 ISARTBUSTORIA
Sèrie 104
Localitz. CON
Observacions Arxiu de qualitat bona, però amb inestabilitat els primers 14 segons.
Personatges Federico Ysart. Daniel de Busturia. Josep Mª Martí.
Descriptors Crisi. Economia. Atur. CEE (Comunitat Econòmica Europea). EXPRO Reus.
Llocs Fira de Reus. Reus.
Organismes Fira de Reus.