Navega pels ítems (14710 en total)

Gabriel Ferrater amb companys del curs 1935-1936

D'esquerra a dreta, asseguts a primera fila, Josep Ibars i F. Tous, a segona fila, Josep M. Llauradó, Hipòlit Montseny, Bienvenido Martí i Marc Gispert. Entre els asseguts i els drets Pere Romero. Drets, a...

Targeta de l'hostal San Ramón de Barbastro

Targeta de l'hostal San Ramón de Barbastro en el qual va residir Gabriel Ferrater mentre feia el servei militar (1943-1946).

Esquela al Diario Español de la mort de Ricard Ferraté

Esquela al Diario Español de la mort de Ricard Ferraté, pare de Gabriel Ferrater, publicada el dia 22 de juny del 1951, número 3972.

Fotocòpies d'un document sobre el Collège Municipal de Garçons de Libourne

Document amb fotografies i plànols del Collège de Libourne, institució en la qual va estudiar Gabriel Ferrater entre els anys 1938-1940.

Fotografia dels germans Ferrater de petits

Gabriel Ferrater, Amàlia Ferrater i Joan Ferrater de petits.

Festa al xalet de Reus del Pere Mariné

D'esquerra a dreta, a primera fila, Jaume Capdevila i Carme Borràs. Al fons, Gabriel Ferrater, M. Rosa Fort, Pilar Queralt i Pedro Huguet.

Festa de carnaval, als anys quaranta, al teatre Fortuny

D'esquerra a dreta, Florentino Castaños, Enriqueta Pintaluba, un amic de la colla que va passar un any i mig a Reus, M, Rosa Fort i Gabriel Ferrater.

Festa al xalet de Reus del Pere Mariné

Asseguts, d'esquerra a dreta Gabriel Ferrater, Wenceslau Amigó, Pedro Huguet, Amàlia Ferraté, Pilar Queralt i M. Rosa Fort. A segona fila Carme Queralt, germà de la Sebastiana Cruset, Jaume Capdevila i Carme Borràs. Drets, al...

Gabriel Ferrater amb Pepita Espinós

Retrat de Gabriel Ferrater a Reus, poc abans de marxar cap a Barcelona, amb Pepita Espinós, amiga de la família.

Fotografia de Gabriel Ferrater jugant a futbol

Gabriel Ferrater a l'edat de 10 anys jugant a futbol.

Fotografia del Club dels Quatre

D'esquerra a dreta, Josep Massó, Albert Romero, Gabriel Ferrater i Agustí Solé Barberà, a primer curs de batxillerat, a les pistes de tenis del Reus Esportiu.

Gabriel Ferrater amb companys de classe

Gabriel Ferrater es troba agenollat a l'esquerra de la primera fila. També s'hi identifiquen Josep Massó, Albert Romero, Agustí Solé Barberà i Pere Romero. Fotografia feta al claustre de l'Institut d'Ensenyament Mitjà de Reus.