"Un punt sobre una A"

Matèria Fusta
Mides 7,5 x 5 x 1.5 cm
Tècnica artística Tècnica mixta
Autor Brossa, Joan
Datat No
Títol "Un punt sobre una A"
Estil Surrealisme
Observacions L'objecte acompanya el llibre" Joan Brossa.Poemes visuals" és una versió a escala aproximada 3,5:1 d'un poema objecte de Joan Brossa del 1969, que mesura 7,5 x 5 x 1,7 cm.
Aquest poema objecte no ha estat ma representat en una exposició. Joan Brossa el guardava en una capsa junt amb d'altres de finals dels seixanta. Actualment forma part de la COl·lecció del MAVBA. Consorci MACBA. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa, registre 4770.
Bibliografia La peça es esmenada i descrita com "Un punt sobre una A" per ALexandre Cirici Pellicer en l'article "La poesia Visual de Joan Brossa, suscitador de la segona avantguarda pictòrica", publicat a la revista "Estudios escénicos", núm. 16, Barcelona, 1972, p.103.Fou fotografiada per al llibre Poemes Objecte, publicat l'any 1978 a Barcelona per Servicios Editoriales, S.A., col·lecció Gart (p.51), amb presentació de Sir Roland Penrose. Aquesta imatge va ser reproduïda al catàleg (p.66) de l'exposició "Joan Brossa o les paraules són les coses", celebrada a la Fundació Joan Miró de Barcelona l'any 1986.