Navega pels ítems (18 en total)

Sóc un cavall

Amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, l'Escola de Lletres us convida a escoltar el conte «Sóc un cavall», amb la contacontes Mònika Escuer.

Petit Maorí

L'Escola de Lletres us convida a escoltar el conte «Petit Maori» de Patricia Geis, amb la contacontes Antònia Farré.

Un virus ha arribat a la ciutat

L'Escola de Lletres us convida a escoltar un nou conte. La contacontes Mònika Escuer ens explica «Un virus ha arribat a la ciutat».

Poemes confinats

Aquests dies de confinament els participants al Taller de Lectura en Veu Alta del Centre de Lectura ens regalem la recitació d’un poema per cada dia que hem de quedar-nos a casa.

El senyor No

L'Escola de Lletres us presenta el conte «El senyor No», escrit per Antònia Farré i il·lustrat per Agustí Farré. La lectura va a càrrec de la mateixa autora.

Espais Escrits: poema «Colombina»

El Centre de Lectura s’uneix a la proposta d’Espais Escrits i contribueix a la difusió del patrimoni literari a través de les xarxes , amb el poema “Colombina” de Miquel Ventura. Recitat per Montse...

Espais Escrits: poema «Íntima»

Us presentem el segon poema amb què el Centre de Lectura s’uneix a la proposta d’Espais Escrits per contribuir a la difusió del patrimoni literari a través de les xarxes. Es tracta d'«Íntima», del llibre...

El peix Peixet

L'Escola de Lletres us presenta el conte «El peix Peixet», a càrrec de la contacontes Irene Salvat.

La draga sense escates

Lena Paüls ens explica el seu conte «La draga sense escates».

Quin gust té la lluna?

Us presentem «Quin gust té la lluna?», adaptació del conte de Michael Grejniec «De què fa gust la lluna?», a càrrec d'Àngels Casamitjana.

La marieta Groga

Victòria Rodrigo ens explica el seu conte «La marieta Groga».

Paraules Ferrater

Lectura de textos literaris de l'autor reusenc Gabriel Ferrater, a càrrec dels alumnes del Taller de Lectura En Veu Alta. Professora: Rosa Mateu Selecció de textos: Fina Masdéu Presentació: Carme Safont

Presentació del llibre de David de Montserrat

David de Montserrat ens presenta el seu llibre «Els altres catalans (universals)».

Alguna cosa està passant al bosc (1 de 3)

L'Escola de Lletres us convida a escoltar el conte de Pilar de los Hielos «Alguna cosa està passant al bosc», narrat per la Isabel Fornos Vilanova. «Alguna cosa està passant al bosc» és la historia d’uns...

Presentació del llibre «La NO-extradició de Ventura Gassol»

L'Escola de Lletres us convida a la presentació del llibre «La NO-extradició de Ventura Gassol», a càrrec de Rosa Anna Felip i Manuel Castellet, autors de l'obra.

Monòleg «La darrera nina», interpretat per Carme Simó

«La darrera nina», monòleg de Pere Cavallé, interpretat per Carme Simó, alumna de l'Escola de Lletres del Centre de Lectura.

Contes per somiar: «Un malson al meu armari»

A partir del conte de Mercer Mayer «Un malson al meu armari». Lectura i muntatge a càrrec de Marta Vidal. En col·laboració amb l'hospital Sant Joan de Reus. Amb el suport de la Institució...

Perucho descobreix Albinyana

Amb motiu de l'Any Perucho, l'Escola de Lletres de la Biblioteca, amb la col·laboració de la Secció de Llengua i Literatura, ha realitzat aquest vídeo per a homenatjar el centenari del naixement de l'escriptor.