Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la inauguració d'Art Anquin's amb l'exposició antològica del reusenc Pere Vidiella. Durant l'acte es presenta també el...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. El tema central del magazine és la inauguració d'Art Anquin's amb l'exposició antològica del reusenc Pere Vidiella. Durant l'acte es presenta també el llibre biogràfics sobre l'escultor Pere Vidiella, "L'artista, el professor i el mestre", escrit per Josep Mª Sugranyes, el convidat especial d'aquest programa.
Data 18/09/00
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS.
Resum Els 3 primers minuts del programa escoltem el resum del capítol anterior per Enric Tricaz. En primer lloc i com és habitual, Josep Baiges fa un repàs a l'actualitat municipal, on destaca la realització d'una campanya de vacunació contra la Meningitis C per a nens d'entre 2 mesos i 5 anys. Baiges estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba al Centre d'Assistència Sanitària Sant Pere i entrevista al seu director, Ignasi Pasqual, a Jordi Daniel, director assistencial i a la directora d'infermeria Pilar Aspel. Durant l'entrevista, els especialistes expliquen la necessitat de la difusió del coneixement sobre la vacuna i la seva aplicació als nens. Tot seguit i després d'una breu pausa arriben els serveis informatius amb Francesc Domènch. A continuació, s'incorpora Jordi Carbé amb la previsió meteorològica. Després d'una breu pausa arriba Quim Font (telefònicament), que en aquest capítol explicarà com cuinar una amanida d'escarola amb romesco calent i llagostins al brandy. Al minut 37:00 tenim els serveis informatius de la Cadena SER (en castellà). Arriba la segona part del programa, en la que es parlarà sobre la inauguració del local d'exposicions Art Anquin's amb la mostra antològica de l'artista reusenc Pere Vidiella. Però abans d'abordar el tema central, Enric Tricaz ens presenta un reportatge introductori sobre l'artista Pere Vidiella. L'entrevistat i convidat especial és Josep Mª Sugranyes, l'escriptor de la presentada biografia de l'artista Vidiella. Durant l'entrevista s'estableix connexió amb Joan Ramon Mestre, que es troba a Art Anquin's (Avinguda Doctor Vilaseca), acompanyat de Ruàn Vidiella, fill de Pere Vidiella, a qui realitza una breu entrevista. En pic es clou el tema central de la ràdio i després d'una pausa publicitària, arriba l'espai de "L'agenda d'activitats", on escoltem la intervenció d'algun oient. Per últim, arriba Agustí Escolà per conduir l'espai dels "Herois del diumenge", la crònica esportiva del cap de setmana.
Extensió 1h 26m 43s
Arxiu rr20000918MAG109
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 18setembre2000
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Jordi Carbó. Àngel Palau. Quim Font. Francesc Domènch. Pere Vidiella. Josep Mª Sugranyes. Ruàn Vidiella. Ignasi Pasqual. Jordi Daniel. Pilar Aspel.
Descriptors Campanya. Vacunació. Meningitis C. Escarola. Romesco. Llagostins. Art Anqui'ns. Exposició. Pere Vidiella. Escultor. Art. Herois del diumenge.
Llocs Ràdio Reus.
Organismes Departament de Sanitat. Centre d'Assistència Sanitària Sant Pere.