Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, l'equip del programa es trasllada a Maspujols per emetre el magazine en directe. Baiges explica que l'objectiu del programa en...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, l'equip del programa es trasllada a Maspujols per emetre el magazine en directe. Baiges explica que l'objectiu del programa en aquesta edició especial és comprendre les inquietuts i el neguit de la gent de Maspujols, aprofitant la celebració de la seva Festa Major d'Hivern.
Data 30/04/98
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS. LA CUINA DE LA RÀDIO.
Resum Joan Ramon Mestre es troba a l'Ermita de Sant Antoni, que està en restauració, i es passeja pels voltants describint el que veu. Francesc Domènech s'incorpora al minut 9:20 amb l'actualitat informativa. Al minut 17:18 entrevista a Carme Sánchez, presidenta del Casal de Maspujols, que explica com es coordinen totes les activitats. Enric Tricaz i Joan Ramon Mestre entrevisten a les persones que arriben fins l'Ermita, preguntant-los per la Festa Major d'Hivern, per Maspujols, pel concurs de paelles (parlant amb Cèlia Espanyol), etc. Tot seguit arriba Quim Font amb "La cuina de la ràdio" i ens parla sobre el "Mondongo de la Cèlia". Segueixen les entrevistes o les trobades amb les persones que pujen fins l'Ermita, fins i tot alguna persona els porta menjar a l'equip del "Viure Reus". Al minut 46:05 entrevista a l'alcalde de Maspujols, Joan Emili Llauradó. Després, Joan Ramon Mestre entrevista a un ciutadà (se'l presenta com a senyor Rabascall), que explica curiositats i anècdotes vivides a Maspujols tant des de la seva persona com pel que fa al poble en general. Al minut 1:15:50 Baiges parla amb diversos nens i nenes del poble, que expliquen què és el que els agrada més d'on viuen. Tot seguit Francesc Domènech s'incorpora de nou amb més actualitat informativa. Al final del programa Joan Llauradó informa sobre les properes actuacions castelleres.
Extensió 1h 24m 44s
Arxiu rr19980430MAG079
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 30abril1998_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de qualitat regular.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Joan Ramon Mestre. Cèlia Espanyol. Joan Emili Llauradó. Joan Llauradó.
Descriptors Festa Major de Sant Marc. Maspujols.
Llocs Plaça de l'Ermita de Sant Antoni. Maspujols.
Organismes Ajuntament de Maspujols.