Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la campanya "A prop: serveis domiciliaris", amb la regidora de formació de l'Ajuntament de Reus...

Loading...
Títol Programa "Viure Reus" conduït per Josep Baiges. En aquest cas, el magazine es centra en la campanya "A prop: serveis domiciliaris", amb la regidora de formació de l'Ajuntament de Reus com a convidada.
Data 22/01/01
Drets Centre de Lectura de Reus: condicions d'ús restringides. Fundació Privada Reddis: condicions restringides.
Títol alternatiu VIURE REUS. ELS HEROIS DEL DIUMENGE.
Resum Escoltem l'entrevista a Misericòrdia Dosaigües, regidora de formació de l'Ajuntament de Reus. "A prop: serveis domiciliaris" és un projecte, explica, que serveix per crear ocupació a Reus i comarques a més d'impulsar el servei social. Els interlocutors parlen sobre la campanya i l'existència de projectes similars a altres zones. La regidora assegura que hi ha una gran necessitat d'establir un projecte de l'estil, així com també un gran demanda. Dosaigües dedica una estona a explicar com funciona el mecanisme, en el moment que algú decideix sol·licitar ajuda. En Joan Ramon Mestre està al Mas Carandell i entrevista a la Inés i la Marta (no es diuen els cognoms), que expliquen què ha de fer si té algú pateix algun problema. Tots els serveis que es poden oferir són: cangur, acompanyament a gent gran, neteja de la llar i serveis especialitzats (logopeda, fisioterapeuta, etc.), atenció a nens amb discapacitats físiques, etc. Al minut 16:25 hi ha una pausa i posteriorment s'obra el temps per a l'agenda d'activitats. L'espai es centra en la Festa del Calçot a Valls, viscuda l'anterior cap de setmana. Escoltem l'entrevista a Josep Garcia, el guanyador del concurs de menjar calçots. També escoltem el tall que es va enregistrar durant la Festa del Calçot, amb la veu de Rafel Castells. Acabant, truca una oient per respondre a la pregunta del dia del "Viure Reus"; intervé al minut 28:00. Per últim, escoltem la crònica esportiva del cap de setmana, "Herois del diumenge", amb Agustí Escolà. Sentim l'entrevista a Joan Torres, President de l'equip de futbol Vilallonga, amb motiu del suspens del partit que havien de disputar el passat cap de setmana. L'arxiu finalitza amb l'inici dels informatius migdia.
Extensió 0h 47m 20s
Arxiu rr20010122MAG074
Origen RÀDIO REUS.
Nom de l'arxiu d'origen 22gener2001_VIUREREUS
Sèrie 110
Localitz. MAG
Observacions Arxiu de bona qualitat.
Personatges Josep Baiges. Enric Tricaz. Misericòrdia Dosaigües. Àngel Palau. Joan Torres. Agustí Escolà. Josep Garcia.
Descriptors Aprop. Serveis domiciliaris. Festa del Calçot. Valls. Reus.
Llocs Reus.
Organismes Ajuntament de Reus.